Welkom in salon AJNA

Over salon AJNA

About Us

  • Home / About

Welkom bij schoonheidssalon Ajna

What we do

Over ons

Bij schoonheidssalon Ajna in Amsterdam centrum tussen de Piethein en Molen(oost), kunt u terecht voor diverse ontspannende behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste, en we maken gebruik van hoogwaardige producten zoals nimue en carita.
Kwaliteit staat voorop bij ons. Tijdens de behandelingen krijgt u dan ook uitgebreid advies en begeleiding om optimale resultaten te bereiken met uw huid, nagels of lichaam.

Doelstelling

Als schoonheidsspecialiste in Amsterdam houden wij van een persoonlijke aanpak, op basis van gedegen onderzoek. Tijdens uw eerste afspraak bespreken wij de wensen en mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Als schoonheidsspecialiste behalen we met u samen het beste resultaat dat er is: Uw natuurlijke schoonheid maximaal naar boven brengen. Of het nou gaat om acne, couperose of gerstekorrels ons doel is om uw huid weer in topconditie te krijgen en te behouden. Omdat wij ontwikkeling en kennis erg belangrijk vinden, gaan wij regelmatig op training om kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en schoonheidsproducten.
Wij vinden dan ook een goed huidadvies en een perfecte huidbehandeling erg belangrijk.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze specialiste

Onze specialisten

Best People Here

Anita

Eigenares, Schoonheidsspecialiste

Anita

Eigenares, Schoonheidsspecialiste

Jasenka

Co-founder, Masseuse

Jasenka

Co-founder, Masseuse

Schoonheidssalon Ajna