dsc_0029De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieen, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijke bewezen transfersystemen.

De behandelings- en herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten, daar waar ze het meest nodig zijn – onder de oppervlakte van het huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

 

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft het dynamisch en trendzettend.

 

Nimue staat voor:

 • voorkomen van beschadiging van de jonge huid door externe factoren
 • behandelingen van de beschadigde huid door externe factoren
 • voorkomen van verdere schade na het herstel van de huid
 • behandelingen van probleemhuid
 • behandelingen van hyperpigmentatie of pigmentvlekken
 • onderhoud en behouden van een gezonde huid
 • behandelingen van een gevoelige huid
 • behandelingen van kleine onevenheden op de huid (littekens en rimpels)

 

dsc_0030_1Wat kunt u van Nimue verwachten:

 • herstel van de natuurlijke vitaliteit
 • toename van de elasticiteit van de huid
 • vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • een jongere, gezondere en stalende huid
 • normaliseren van de talghuishouding
 • reductie van hyperpigmentatie
 • in balans brengen van de probleemhuid
 • verfijnen van de huidstructuur

Voor producten van Nimue kunt u hier klikken.

NIMUE BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

Nimue CORE BEHANDELING
De Bio active Complex is een mooie basisbehandeling voor een huid die geen huidproblemen heeft of een mooie huidconditie heeft of voor klanten die even heerlijk willen ontspannen.
De 15% triple acid complex bevat glycolzuur melkzuur en citroenzuur. Dit complex zorgt voor een geleidelijke afschilfering van de dode huidcellen, met als resultaat structurele synthese van collageen in de huid. Inclusief masker en gezichtsmassage.Dit resulteert in een elastische en beter gehydrateerde huid.
Duur: 60 min. € 65,-image1

 

NIMUE GLYCOLZUUR BEHANDELING
Bij een salon behandeling met Nimue waarbij een peeling met ten minste 35% glycolzuur wordt gebruikt, lossen 5 tot 8 laagjes dode huidcellen in één keer op.
Glycolzuur is naast een superieure moisturizer (vochtbinbinder) voor de huid een fenomenaal huidvernieuwing product. Het verweekt dode huidcellen van de bovenste huidlaag waardoor de huidstofwisseling verbetert. Ook zorgt het voor een verdikking van de lederhuid, wat onder meer resulteert in het vervagen van fijne lijntjes en verfijning van de huidtextuur. Het geeft verbetering bij acne, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen en een droge schilferige huid. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar. Inclusief masker en gezichtsmassage.
Duur: 60 min. € 75,-

 

NIMUE THERMAL DETOX PEEL
Nimue is het eerste huidverbeteringsmerk dat een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking.Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.De Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met een rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en de verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
Duur: 60 min. € 70,-

 

NIMUE BOOST
Deze super boost behandeling met bio active complex en glicolic acid verhoogt de elasticiteit, vitaliteit en souplesse van de huid, verfijnt de poriën en geeft een stralende huidtextuur. Deze diepere peeling zorgt voor een betere vochtbalans en geeft meer volume aan de huid. Inclusief modelage masker en massage aangepast aan uw huid classificatie.
Duur: 75 min. € 85,-image2

 

Nimue-SRC
De nieuwe NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

Nimue SRC Problematic Skin
Een speciale behandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor een glimmende huid.

Nimue SRC Hyperpigmented Skin
Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin
Een speciale behandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.
Duur: 75 min. € 85,-

image5

 

image6

 

image7

 

NIMUE MICRONEEDLING TREATMENT MET TDS
Met de microneedle roller wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd, samen met de trans dermal solutions zorgt dit voor zichtbare huidverjonging. Er worden microscopische kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor werkstoffen dieper in de huid terecht komen. En methode die de huid aanzet tot zelf herstel door celdeling. Met collageen of algen masker.
Duur: 75 min. € 98,-
Kuur van 6 behandelingen € 495,- Aanschaf roller € 45,-image8

 

LIFT FERMETE BEHANDELINGSRITUEEL VOOR DE RIJPERE HUID
Behandelingsritueel voor de rijpere huid met direct liftend effect. Een uitzonderlijke behandeling die fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt en de huid verstevigt en tonifieert. Algehele antiverouderende verzorging voor mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een zichtbaar en onmiddellijk liftend resultaat. De huid is gelift, verstevigd en de teint is stralend. De ovale contour van het gezicht wordt hersteld, fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladgestreken. Een totale hermodellering van de gezichtsvorm.
Duur: 90 min. € 110,- (met CLE apparaat*)
NIMUE EYE TREATMENT
Speciaal samengesteld voor de kwetsbare huid rond de ogen. Intensieve oogbehandeling met serum en oogpads verrijkt met collageen voor een diepe hydratatie en jeugdige uitstraling.
Duur 20 min. € 25,-

NIMUE

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

nimue_specialist-1110x1665Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Duurzaam met Nimue

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is een van de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegen verontreiniging! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn.

Voor meer informatie over nimue producten, kunt u de brochure downloaden.

nimue_brochure_image