thumbnail_image1Klassieke massage

Massage is een manuele therapie die sinds mensenheugenis beoefend wordt. Door de tijd bewijst massage en wordt gewardeerd om zijn gezondheid bevorderende werking.

De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek begeleiden jouw in een droomwereld van geborgenheid.

Voel jij je gespannen en moe? Opgebrand en lustenloos? De oudste en ook makkelijkste methode om geest en lichaam te verwennen is een massage.

Massage versnelt de bloedsomloop naar de huid zodat ze gaat stralen en het vernieuwingsproces stimuleert. Het bevordert ook de productie van collageen, wat zorgt voor de elasticiteit van de huid. Zelfs de werking van talg en zweetklieren worden dankzij een massage gereguleerd.

 

Hotstone

hotstone_amsterdamDe hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling van uit de gedachtegang:”Ziel, lichaam en geest zijn één”. De behandeling combineert masseren met thermodynamische voordelen en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën.

 

Een hotstone massage is een massage met verwarmde stenen. Hotstone wordt gegeven met basalt stenen(vulkanische stenen). Door de warmte van de stenen wordt er een diepere onstpanning van de spieren bereikt, deze massage werkt ook sterk drainerend (afvoerend) op toxines.

Rug-nek-schouder massage

thumbnail_image4Deze deelbehandeling is voor ontspanning, maar ook bij klachten van de rug-nek-schouder, de techniek kan stevig uitgevoerd worden met het accent op het pijnelijke lichaamsdeel.

Voor een compleet overzicht van onze prijzenlijst, kunt u naar onze prijzenlijst pagina.